logo

 

Bent u op zoek naar een aannemer voor het bouwen van uw nieuwe woning ?
Na het ontvangen van de bouwplannen en de meetstaat van uw nieuwbouw
maken wij een vrijblijvende offerte op.
Bij een overeenkomst worden alle ruwbouwwerken vakkundig uitgevoerd – dit steeds in overleg met u en uw architect.

 

Wilt u uw woning uitbreiden of renoveren ?
Indien er verbouwingsplannen werden opgesteld door een architect, worden deze nauwkeurig opgevolgd. Gaat het over een kleinere verbouwing, dan stellen wij zelf een tabel op met de uit te voeren werken. Wij maken een vrijblijvende offerte op en zorgen bij overeenkomst voor een vakkundige realisatie van alle verbouwingswerken.

 

Indien u dit wenst kunnen wij ook zorgen voor de nodige onderaannemers (voor grondwerken, plaatsen prefabkelder, pleisterwerken, chapewerken, voegwerken, schrijnwerken…). We hebben een team van gespecialiseerde partners waar we al jaren beroep op doen. Wij regelen voor u alle contacten en afspraken met hen. Daarnaast werken wij ook samen met interieurarchitecten en met firma’s die een all-in renovatie van uw woning uitvoeren. Hebt u zelf al contact genomen met hen, geef dan gerust onze naam door.

 

Onze vakkennis is een garantie voor een degelijk resultaat, ook op lange termijn. De 10-jarige aansprakelijkheid als algemeen aannemer nemen wij beslist ter harte.

 

Wij kunnen u eveneens referenties voorleggen van uitgevoerde werken. Op deze website vindt u enkele foto’s van recente werken.

 

 

 

Bouwbedrijf Demasure bvba is een geregistreerd aannemer,

beschikt over een erkenning klasse 1 (cat C1-D1-4-5-8-10-11-21 en G5)

en is lid van de Confederatie Bouw.